maanantai 24. marraskuuta 2008

saunamökki vihdoin valmisPihasaunalla näyttää tältä.
Eli tämän näköinen siitä tuli - ei aivan sellainen kuin kuvittelin. No onpahan kuitenkin.
Ompukka ja Tiukunen kuvataan huomenna.


Ja nyt lähitienoon tutuille immeisille:
Meillä otetaan noita joulukortti kuvia joulukuun alkuun asti. Jos et ole käyttänyt tilaisuuttasi kuvata lapsiasi hangenhohteessa niin olet tervetullut käymään täällä. Hörpätään vaikka samalla kupilliset glögiä yhdessä. Meidän kamera on jo ehtoopuolella elämäänsä joten ota oma mukaan ja nappaa parhaat otokset! Ompukka ja Tiukunen kuvataan huomenna. Ja ajattelin tuunailla kortit tuollaisiksi vanhan ruskeiksi (ihan kuvankäsittelyä). Pistän tilauksen menemään varmastikin viikonlopunaikana. Voit myös lähettää tai toimittaa oman otoksesi (senkin voin kuvakäsitellä esim. vanhan näköiseksi). Laitan korttitilauksen yhtenä nippuna ja perin sitten jokaiselta kun toimitan kortit. Lisätiedot sähköpostitse.
Käytä oikeaa osoitettani jos sen tiedät tai:
hattaramaa@iloinen.net


1 kommentti:

  1. Kiva idea tuo saunamökissä kuvailu. Olen tulossa viikonloppuna Järvenpään suunnalle pyöriskelemään. Oltaisko vaikka tavattukin ja hörpätty jossain kupposet kuumaa?

    Ja onnea vain muistikatkoksille. Ihanaa huomata, että joku muukin on hajamielinen. Itse olin tänään onnellisesti unohtanut/huomaamattani tiputtanut kotiavaimet musiikkileikkikouluun, onneksi löytyivät! Ei ollut itku kaukana kun huomasin menetyksen!!!!

    VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!