perjantai 14. marraskuuta 2008

Huomenna juhlitaan syrran 40-vuotis synttäreitä. Oikea juhlapäivä oli tosin jo eilen ja sitä juhlistettiin ravintolassa sekä L. Tähkää & Elonkerjuuta fanittaen Hyvinkäällä
Tein siis itse kukkaasetelman: Maitopurkin sivun leikkasin pois ja lytistin päädyn teipillä. Liimasin päälle pellavahuopaa. Sisälle oasis-sieni ja vettä. Kulmiin tuli valkoisessa maalissa dipattuja mustikanvarpu-nippuja. (Olis pitänyt ehkä dipata kahdesti- kuultavat vähän läpi). Pihalta hain ikivihreää mahoniaa. Kukkakaupasta ostin gerberan ja neilikat. Vielä väleihin tökin valkoisia isoja "nuppineuloja" ja sipaisin kulmaan rusetin rautalankavarrella. Kuvauspaikkana toimi eteisenlattia.
Tuo harmaa on nyt "mikälie" josta oli aiemin puhe. Joulukalenteri.
Jokaisen "pallon" takana on tasku eli mahtuu konvehti jemmaan. Napinläpiä tuli ommeltua reilusti. Shampanjalasilla painelin pallot ja leimasimilla numerot. Liimailin rusetit - onneksi riittivät juuri ja juuri (löytyivät kaapista). Pellavaa tämäkin sitä kun on mukava ommella.
Nameja en voinut vielä laittaa - Syrra ehtii syödä ne muuten marraskuussa.1 kommentti:

  1. Kaunis joulukalenteri! ♥

    mulla on pohdinnassa tuo joulukalenteriasia... isommilla pojilla on semmoiset kankaiset, mihin saa yllärin joka päivälle. Pienimmällä ei vielä ole ja nyt tuskailen kun en millään jaksaisi kolmeen kalenteriin keksiä täytettä....... laiskuus taitaa iskea ja päädytään ihan peruspahvikalentereihin.

    Löysin tänne blogeissa seikkailessani, tulen toistekin! =)

    VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!