perjantai 21. marraskuuta 2008Neidit odottelevat tässä pääsyä uusiin koteihinsa - eli Syrran ystävien koteihin!


Oltiin siis risteilyllä Tukholmaan - leikkihuoneessa vietetty 95% hereilläolo ajasta. Arvatenkin pallomeri on SE juttu 3,5 vuotiaalle - hyvä niin. Niin vaan oli kova merenkäynti että laiva oli kolme ja puolituntia myöhässä saapuessaan Tukholmaan ja takaisin tietty lähdettiin aikataulussa joten kiiruusti kävin Panduro Hobbyn liikkeessä ja NK:lla. Piipahdin parissa krääsäkaupassa ja kiireesti taas koko katras bussiin ja takaisin laivaan.
Tosin jos olisi ollut aikaa olisin taatusti hassannut rahaa vielä turhempiin juttuihin.
Ja vaikka en olekaan ruokaihmisiä niin laivalla oli taivaallinen ruoka!

4 kommenttia:

 1. Heippa! Ompas suloisia :)
  Minulla on blogissani jotakin Sinulle.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  -sanna

  VastaaPoista
 2. Vau mitä nukkeja!! :) oletko tehnyt nuo siis? mä niin kadehdin teitä "tildaajia", itse olen pari etanaa saanut aikaan ja yhden nalle aloitin, mutta siitä ei sitten tullut hevonkukkuakaan =D ei vaan riittänyt hermo näpertelyyn. Nyyh..
  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 3. Kyllä ihan itse olen tehnyt. Vartalot on homesuojattua markiisi-kangasta. Takit vanhaa sarkakangasta. Menihän noiden ompeluun ja stailaukseen jokunen tunti. Mutta kivaa oli.

  VastaaPoista
 4. Hieno ryhmä! Sulla ilmeisesti on joku paikka, mistä tilaat lisää tunteja vuorokauteen??? Kerro toki mullekin, mistä ja mahtaako olla miten tyyristä :)

  VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!