tiistai 4. marraskuuta 2008

Mikä viikonloppu














Perjantaina me tytöt vietiin Omppu ja iskä lentokentälle ja he matkasivat Pohjois-karjalaan "lentomummon" luo. Siitä sitten paluumatkalla käväistiin kangaskaupassa ja Konfetin myymälässä. Ja nyt varoituksen sana : älä mene siihen kauppaan, nimittäin jopa tällainen ei leipova ihminen menee siellä sekaisin ja ostaa esim. piparkakkupoikien muotoista "strösseliä"., kermakakun koristeluun kolmikulmaisen "viivaimen" ja kultaspraytä. myös muuta tavanomaisempaa tuli hankittua.
Kotiin päästiin ja alkoi hillitön siivous/sisustus/askartelu-vimma. Laitoin keittiön hyllyjä järjestykseen ja tein uudet verhot. Toiseen tein taskuja ja ystävän vinkillä löysin karkkikeppejä (joita rakastan, ja ostin niitä paljon)Toiseen ikkunaan tulee joulukalenteriverho, seinätilaa kun on vähänlaisesti. Pöydälle tein muutaman joulukuusen ja luistimia on vaiheessa. No juu, pihamökin rekvisiitaksi tein joulupusseja - ne oli yllättävän nopea tekoisia. Ja Ompukan huoneeseen aloitin uutta katosta. Syrran tilaamat Tilda-neidit on lähes valmiina ja niistä kuvia tulee myöhemin.
Jos jotain hyvää niin myös huonoa - saippuaerä meni ihan pilalle - se kun sakkasi omituiseksi töhnäksi lisätessäni joulutuoksua. Teen uuden erän ihan ilman hajusteita. Pohjois-Karjalaan lähetin myös saippuaa, mitäköhän pitävät siitä? Oli muuten vaikeaa olla ilman kameraa viikonloppu- Tässä kuvia "saavutuksista" Ja kiitos vielä Sadulle jolta sain pesulahenkareita - sammalsydän ja helmitähti ovat jo valmiit.



1 kommentti:

  1. Sinä oot ollu ihanan touhukas ja saanut tehtyä kaikkea mukavan näköistä =) Ja varmasti pitävät lähettämästäsi saippuasta!

    VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!