lauantai 27. kesäkuuta 2009

Voittajana on helppo hymyillä


Osallistuin Liiniksen bloginarvontaan. Ja pupuonnetar nappasi ihanaisen tildapalkinnon minulle! Voi kiitos näistä ihanuuksista! Nauhat pääsevät tekeillä olevaan pikkupeittoon ja nuo puutarhakuvat - jaa täytynee miettiä mihin ne raaskin käyttää.

Mukana palkintopaketissa oli hurmaava sydänhenkari ja siihen sipaisin sinisen rusetin ja nyt se koristaa ulko-ovea. Feng Shuin mukaan ulko-ovessa pitäisi olla jotakin sinistä, että raha tietää tulla. Olisi varmasti pitänyt laittaa suurempi rusetti.


Tiistaina pakattiin eväät ja lapset taas ja mentiin Linnanmäelle.
Rekkaralli oli Tiukusen lemppari.

Illantullen hän ratsasti kirahvilla karusellissa.

Minä pääsin helikopterilennolle pilottina Ompukka.

Ja syötiinhän siellä tietysti herkkuja. Omppun lemppari oli Vekkula-talo, sama josta minä pidin lapsena kaikkein eniten.

***
Lääkäri soitti perjantaina - vikaa oli sitten vihdoin löytynyt verikokeista. Pääsen aloittamaan hoidon ensiviikolla. Hiusten lähtö pitäisi loppua muutamassa viikossa ja syksyllä tutkitaan vähän lisää allergioita, josko vatsakrampitkin saataisiin loppumaan, niihin kun ei vielä selitystä löytynyt.

1 kommentti:

  1. Onnittelut sinulle arvontavoitosta! Kiva , että nyt tiedän miksi raha on virrannut muualle, täytynee laittaa myös jotain sinistä... Onneksi löytyi syy ongelmaasi, toivottavast olosi helpottuu.

    VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!