tiistai 2. kesäkuuta 2009

Sairas kesän alku


Maailma ympärillä häviää kun makaa tippaletkuissa sairaalassa. Ja ei siellä aika pitkäksi käy sen kun odottelee vaan seuraavaa kipupiikkiä tai tippapulloa.

No, nyt olen kotona ja Tiukunen on oppinut kävelemään !!!

Eilisestä hellepäivästä nautin kutsumalla äiti-ystävät lapsineen pihalle kylään ja tarjosin pakastimesta eskimotikkuja. Itse en oikein vielä uskalla juuri syödä, kun siitä se kipu iskee. Yksi hyväkin asia tästä on järjestynyt - nimittäin mahtuu kaikki kesävaatteet päälle ja vähän roikkuukin. Tässä kun on tullut oltua neljäkin päivää putkeen syömättä. Ja kyllä siihen tottuu.
Litalgin-pilleripurkki on nykyään mun paras kaveri ja yritän olla pelkäämättä. Vaikka työkaverini aina sanoi: "Tieto lisää tuskaa."

Muumipeikon sanoin: "Kummakos on olla rohkea, jollei pelkää yhtään"


4 kommenttia:

 1. Onpas sulla ollut hurjia kokemuksia! Toivottavasti sinulle ei ole jäänyt mitään pysyvää vaivaa!

  VastaaPoista
 2. Mikäs vaiva sinuun on iskenyt, jos saa kysyä? Toivottavasti olosi kohentuu!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti voit pian paremmin! Voimia sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos myötätunnosta! Mulla on karmeat vatsakrampit ja kipu säteilee selkään saakka. Pari viikkoa on tukka lähtenyt ja todella LÄHTENYT. Ne kivut tulee kun on syönyt ja muulloin olo on ihan normaali. Odottelen josko ne kutsuu jatkotutkimuksiin, sillä mitään ei löytynyt verestä eikä ultraäänellä näkynyt. Jos eivät kutsu - pitää mennä valittamaan uudestaan!

  VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!