keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Verenpisara


Tästä kerroinkin jo aiemin.
Eilen pääsin pistäytymään jälleen taimikaupassa ja kas - koko kassillinen muutti jälleen meille. Mukana olivat: maissi, kesäkurpitsaa keltaista ja vihreää (unohdin kasvattaa taimet itse) lobeliaa, hopeaputous ja hopeamätäs. Koko ajan ovat kynnenaluset multaiset, no eipähän kukaan huomaa, että kämmenistä lähtee iho. Soitin sairaalaan ja kyselin tilannettani - ei tietenkään siellä ollut tapahtunut edistystä. Ettäs kuvittelinkin moista. Joten en siis vielä tiedä mikä minua vaivaa (täytynee olla korvien välissä - ollut jo syntymästä saakka).
Kipukohtauksien välissä eletään aivan tavallista elämää, ainakin yritetään. Ja nautitaan alkukesästä! Ja Tiukunen uskaltaa jo astella ihan houkuttelemattakin.

1 kommentti:

  1. Kurjaa lukea kohtalostasi. Pommita tosiaan lisää lääkäriä kysymyksillä, eihän tuollainen voi selvittämättä jäädä! Nykyisin tuntuu siltä, että oman sairautensa kanssa pitää olla aktiivinen jos aikoo kunnollista hoitoa saada, ainakin näin omalla ja monen tutun kohdalla on käynyt. Toivon ihan sydämestäni ettei se olisi mitään vakavaa!

    VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!