lauantai 14. helmikuuta 2009

Voi Itku!


Vain huonoja uutisia.

Menin töihin tämän viikon alussa.
Tarkoitus oli olla 4 viikkoa, että mieheni saa olla kotona lasten kanssa. Perjantai 13.päivä toimitusjohtaja tarjosi pullakahvit ja ilmoitti taas YT-neuvottelujen alkavan.
Ja tänään Ompukka kaatui uimahallin pukuhuoneessa ja löi päänsä kivilattiaan. Tunne taisi olla meillä molemilla sama - se niinkuin iskee jostakin salaa ja yllättäen, vaikka kyllähän sitä tietää että, että tämä päivä koittaa. Nämä YT:t ovat neljännet tässä firmassa neljän vuoden sisällä. Viimeksi irtisanottiin 23. Nyt yritetään selvitä lomautuksilla. Minä jään hoitovapaalle - hieno juttu, vaikka toisaalta lomautettuna saisin enemän rahaa. Eipä tässä silti juhlaa ole aihetta, monen työkaverini silmät kostuivat kyynelistä ja surullista oli se, että tämä kaikki kerrottiin tietenkin taas perjantaina. Meillä kaikilla kun ei ole kotona perhe tukena. Ja juuri heillä taloudellisesti tilanne on pahin. Ystäväni, jonka kanssa saan tehdä töitä, lähti torstaina talvilomalle. Jobinpostia jouduin soittamaan hänelle perjantaina. Sai siinä miettiä ennen puhelua millä ilahduttaa ja kas Skandinavian Hunks on täälläpäin kiertueella ja sinne mukaan kyselin. Asioilla on tapana järjestyä!
Hyvää ystävänpäivää ja voimia jokaiseen kotiin. Minä otan nyt lasin viiniä.

8 kommenttia:

 1. Voi itkun itku! Voimia sinne omaan tilanteeseesi ja ystäviesi tukemiseen!

  VastaaPoista
 2. Minäkin sinulle voimia lähetän täältä ja kuten sanoit, asioilla on onneksi tapana järjestyä, aina jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 3. ikäviä asioita nuo lomautukset. meillä sitä iloa on kestänyt jo puoli vuotta ja valoa ei ole näkyvissä...säästöt hupenevat kovaa vauhtia ja mistähän sitä sitten ottaa kun ne loppuvat..mutta päivä kerrallaan...hyvää sunnuntaita...

  VastaaPoista
 4. Voi itku :( ! Tuttu tunne niin yt:eiden kuin lapsosen haaverin osalta - pikkuiseen kun sattuu, sattuu se äitiäkin suorinta tietä sydämeen ja nuo yt:t, ne ovat niiiin syvältä. Itselläni yt:t päättyivät viime tiistaina ja 2 viikon kuluttua saamme kuulla onko töitä vielä vaiko ei .. Vaikka nyt vielä olisikin, jää jatkuva epävarmuus töiden osalta päälle, on näitä irtisanomisia ollut meidänkin firmassa jo niin paljon ..
  Mutta, kuten itsekin sanoit, asioilla on tapana järjestyä ja itse koitan uskoa positiivareiden oppiin: "Asenne ratkaisee. Aina." :).

  VastaaPoista
 5. Voimia! Toivottavasti Ompukka voi jo paremmin?

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille myötätunnosta. Näin maanantaina pahin tilanne on ohi ja Ompukalla on aivan kamala mustelma otsassa, mutta muuten poika voi hienosti :) :) Eilen käytiin hiihtämässä ja tänään luistelemassa. Mihin ihmeeseen kaikki aika häviää? Kun käy töissä - ei ehdi yhtään mitään. Ei edes kirjoittaa blogia. Kolme viikkoa jäljellä.

  VastaaPoista
 7. Kiva, että innostuit hyvän kierrättämisestä. Lähetätkö osoitteesi blogissani olevaan sähköpostiin niin laitan sinulle pussukan tulemaan =)

  VastaaPoista
 8. Joskus ovat tosiaan ikäviä juttuja nuo lomautukset ja irtisanomiset, mutta ne voivat olla myös uuden alku. Meillä päättyi YT:t tammikuun lopussa ja n. 50 ihmistä irtisanottiin, minä muiden joukossa. Olen ollut samassa työpaikassa kohta 24 vuotta, silti olen sitä mieltä, että irtisanomiseni oli onnenpotku!! Olen oikeasti onnellinen, että näin kävi... tiedän, että minua tarvitaan muualla. Olen hakenut opiskelupaikkaa, kerron siitä sitten myöhemmin. Taloudellisesti tulee olemaan tiukkaa, mutta viis siitä, jos vain olen onnellisepi!

  Kirsi

  VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!