tiistai 24. helmikuuta 2009

Väriä Ompukalle

Ompukan lempiväri on punainen.

On tullut lepäiltyä ompeluksista ja tapeltua sen "uuden"-80-luvun ompelumasiinan kanssa. Lopputuloksena mieheni raahasi sen autotalliin ja toi vanhan rakkineen takaisin (se -70-luvun vanha tuttu) - ei kuulema sovi lasten korville kun äiti ompelee. Vaikka "uusi" piti kyllä ihan karmeaa rouskutusta, että voimasanoja oli siis liikaa. Tein Ompukalle kaikista jämäpaloista päiväpeiton ja kätkin vanhan fleecepeiton sisälle. Tausta puoli on yksivärinen vaalean sininen. Voi että, olisipa aikaa ommella.

2 kommenttia:

  1. Kivat värit! Pitäisi myös ommella peittoja, tilkkukankaita on vaikka viiteen mutta ei vaan viitsi aloittaa... yksi este on juurikin tuo ainainen taistelu koneiden kanssa ja toinen se, että Loru ei tykkää ompeluäänistä ja haukkuu sitkeästi aina kun surautan. Siksi sitä ei voi ainakaan muiden nukkuessa tehdä.

    VastaaPoista
  2. Mulla on kanssa ompelukoneongelma-> ensin ähräsin semmoisella vanhalla poljettavalla, jonka kanssa ei saanut aikaiseksi muuta kuin sotkua(pistää langat toiselta puolelta ihan sotkuun & jättää osan tikeistä ompelematta). No, sitten ostin semmoisen halpiskoneen Lidlistä ->Virhe! Se on ihan P****! Jumittaa joka hiton kerta neulan sinne sisään & katkaisee sen niin, että seuraavaksi sylkeekin sitten sisuskalujaan pihalle-> hyödytön kapistus! Olenkin välillä lainaillu isoanopin vanhaa 50-luvun(?) konetta, joka toimii kuin unelma, ikinä ei ole ollu mitään ongelmia sen kanssa; semmoisen, kun löytäis itellekkin jostain!

    VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!