keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Salaliittoteoria


Ihan taatusti ostin vaaleanpunaisen petunian siemeniä - no ei tullut vaaleanpunainen ei. Valittaisin tästä, jos vain muistaisin, mistä nämä siemenet ostin, tai edes minkä firman pakkaamia olivat. Ei kai tämä harmittaisi, mutta kun joka ikinen vuosi käy näin - tai ei siis petunioille vaan ylipäätään, jokin kasvi ei olekaan sellainen, mitä pussissa mainostetaan. Viime vuonna MustaSilmäSusanna oli ihan valkosilmäinen.
Tästä päättelin, että siemenfirmoilla on salaliitto, jossa pusseihin pakataan lähes oikeaa tuotetta, mutta kokeillaan, josko asiakas sittenkin tahtoisi jotakin toista väriä. Tai sitten siemenet on loppu varastosta ja jäljellä vain vanhoja pusseja, joissa on väärä kuva. Tiedä häntä.

***
Olemme kääntäneet, vääntäneet, miettineet ja laskeneet. Suunnitelleet, pohtineet ja puntaroineet.
Päätös on tehty - TÄMÄ TALO PURETAAN.
Koko kevään olen jo siirtänyt kasveja turvaan tontin reunoille. Sillä talvella alkaa purku ja syksyyn mennessä pitää lähes kaikki kasvit siirtää - tai ne kasvit mitkä ei kestä räjäystä ja kaivinkonetta.
Näen jo painajaisia muutosta tai oikeastaan kahdesta, sillä muutamme sitten takaisin kun uusi talo on pystyssä. Sen toivon tapahtuvan joskus vuonna 2011.

1 kommentti:

  1. WAU, kuulostaapa jännittävältä ja tietty hyvältä. Hermoja kovasti toivotaan teille, mutta onpas varmasti kiva ratkaisu, sijaintikin on niin mahtava :) -Virve

    VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!