maanantai 1. maaliskuuta 2010

Seinä


Jean d'Ark- innostus valtaa eteistä. Tuunailin kehyksiä, osa oli menossa kirppikselle ja ylempi liitutaulun kehys tuli kirppikseltä. Maalia kaikkiin pintaan ja sitten hiekkapaperia. Tein tipumuniakin jo. Juhla kun juhla - kunhan koristella saa. Miksi ihmeessä en syntynyt amerikkalaiseksi (siellä kun kaikki on suurta) juhlasomistajaksi, ei kyllä ideat loppuisi.

Kanaverkkoa pitää kiinnittää vielä tuohon yhteen kehykseen, mutta tänään on pitänyt kiirettä outojen juttujen kanssa. Palautin naapurin naapurin (Matti-Eskon, sen laulajan) koiran. Koira parka juoksi raahaten talutinta perässään keskustaan päin. Sitten lainasin postinkantajalle lumilapion -nelivetoauto jäi kiinni naapurin pihaan. Eli katastrofi on tulossa etelästä tänne päin.

3 kommenttia:

 1. Sinulla onkin monta kaunista kehystä...mistähän täältä löytäisi tuollaisia...

  VastaaPoista
 2. Kauniit kehykset! Ja munat! Kuinka olet ne tehnyt? Meilläkin sunnuntaivieras jäi nelivedolla penkkaan...

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos kehuista!
  Munat on tehty niin, että aluksi oli valkoinen muovimuna. Siihen sivelin valkoista matta maalia (Helmi) samalla levittelin päälle ohuen kaistaleen revittyä valkoista mulperipaperia. Sitä kun ei painele kiinni kokonaan, niin reunat jää hapsuisiksi ja painelluista kohdista tulee kivan epätasaiset. tipumunaan tulostin tiput netistä joskus kankaalle ja liimasin kiinni. reunaan liimasin pitsin. Tipuista olisi kyllä tullut ehkä parempi, jos olisi tulostanut röpelölle paperille eikä kankaalle. Nettisivua en tietenkään muista, mutta siellä oli paljon ilmaiseksi tulostettavia vanhoja valokuvia, mikäli se nyt jotakin auttaa... Serveteistäkin varmaaan saisi kivoja. Ja valkoiset ja harmaat höyhenet sopisi ihan ehdottoman hyvin!

  VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!