perjantai 20. maaliskuuta 2009

Silikoonit


Nyt on tälläkin rouvalla silikoonit!!!
Eli kävin tänään antoisalla kirppari-kierroksella. Meillä päin kaikilla kirppareilla suuri vaihtopäivä on torstai-ilta, joten perjantaina on hyvät apajat. Himoitsin tällaista muffinssivuokaa tuossa taannoin Kipporwara-esittelyssä. No, hintaa oli nyt kokonaista 3€. (Tupperwaren katalogissa näytti olevan ruskeana 28,90)
Tulihan sieltä TAAS raahattua muutakin rojua kotiin. Ja kerrankin löysin miehellenikin jotakin mieleistä: John Grishamin Kanteiden kuningas. Ajattelin lukea sen itsekin - jos ehdin.

***
Tämä mun romuähky/romun hamstraus on päässyn jo niin lapasesta. Ajattelin sellaista suggestoterapeuttia, josko hän hypnotisoisi irti romuriippuvuudesta!!

7 kommenttia:

 1. Kiitos tuosta kirpparivinkistä, että perjantaina kannattais käydä ostoksilla =D Ajattelinkin joku kerta suunnata siihen teidän läheiselle uudelle HELMI-kirppikselle. Onko sulla sieltä hyviä kokemuksia?

  VastaaPoista
 2. Minä tulen samalle noitatohtorille joka saa tämän kaman raahaamisen loppumaan..
  hyvää viikonloppua..

  VastaaPoista
 3. Hahhaa, lisää riippuvaisia ilmottautuu! Silikonit on kyllä kivat. Minä olen kyllä ihan lidlistä ostanut.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat silikoonit... ja vielä halvalla sait!! :)

  Kiitos vinkistä... taidankin suunnata tästä lähtien perjantaina kirppikselle kokeilemaan onneani...

  Terkuin,
  Kantriina :)

  VastaaPoista
 5. Halvalla olet silikonisi saanut, hih.
  Ei ole kokemusta.
  Mukavaa viikonloppua terkuin Lennu

  VastaaPoista
 6. Täytyypä ottaa jokin perjantai vapaaksi töistä ja suunnata heti aamusta kirppareille =) Ja voisinkin laajentaa kirpparillakäynti reviiriä hieman, yhdessä ja samassa kun tulee vain useinmiten käytyä.

  VastaaPoista
 7. Mukavaahan kirppareilla on kierrellä, jos vaikka voisi olla ostamatta välillä... Ja Hanni tule samalla kylässä käymään kun tulet Helmeen joka on ihan kiva kirppis.

  VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!