perjantai 9. tammikuuta 2009

Pakkasia

On taas pakkaset ohi ja lumi sulaa. Kiireellä ehdittiin tehdä pihalle lumitelkkari sekä lumisaumuri.
Lapset on tervehtyneet ja omakin olo paranee. Pitäisi opiskella, vaan yöt on niin katkonaisia, että ajatus ei kulje. Joten tyydyn vaan kauhistelemaan ajan nopeaa hujahtamista läpi tammikuun.
Käsitöitä on vireillä, muttei niistäkään tunnu tulevan valmista.
Mielen virkistykseksi piipahdin pitsi ostoksilla sisustusliikkeessä.. arvaa vaan ostinko ainoastaan pitsejä? No, en - siellä oli ALE! Ne saisi lailla kieltää, ainakin tällaisilta huonon itsekurin omaavilta.
Romua on kämppä täynnä ja silti vaan lisää haalin!
Itku ihan tulee.

4 kommenttia:

 1. Sama vika täällä. ei osaa kieltäytyä mistään kauniista..
  Siksi en ole käynyt yhdessäkään alennusmyynnissä.
  jos menen, jotain tarttuu kuitenkin mukaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun kävit kommentoimassa blogissani niin löysin tänne! Aivan ihania kuvia ja kertoilet niin hauskasti että ei malta lukemista yömyöhällä lopettaa! Ja tuo toinen blogisi, hienoja vinkkejä, täytyy ottaa opiksi, vielä kun saisi oikean kameran eikä onnettomalla kännykällä kuvattua. Tänne tulen uudestaankin saanhan linkittää blogisi suosikkeihini?

  VastaaPoista
 3. Ahaa, sinulla tiuku käy siis jonkun muun mantereen aikaa mutta oikeasti kirjoittelen tätä puolilta öin!

  VastaaPoista
 4. Olivieno: Kyllä vaan, linkittää saa! En todellakaan osaa muuttaa kelloa. (Autossanikin on kello aina talviajassa ja sekä 5 minuuttia edellä.voi onnetonta, kun joku lainaa autoa ja muuttaa kelloa, menee ihan sekaisin.Toista blogiani on siis lukenut ainakin kaksi ihmistä JEE!

  VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!