torstai 1. tammikuuta 2009

Ilotulitusta

Rakastan ilotulituksia!
Tällä kertaa ehdittiin nähdä kaksi.

Kahdeksalta oli naapuri kaupungissa lasten tulitus (todella näyttävä - eivät järjestäneet puoleltaöin ollenkaan) ja sitten vielä puolenyön tulitus, Tiukunen kyllä nukkui autossa.
Hienoimista raketeista ei ole kuvaa, ne näyttivät ihan meduusoilta, nousivat hitaasti ja niiasivat vähän - nousivat taas. Aivan henkeäsalpaavia! Siinä niitä lumoutuneena tuijotin enkä ottanut kuvaa...

Tämä kultasade on myös aika korkealla rankig-listassani.

2 kommenttia:

  1. Mahtavia kuvia olet saanut ilotulituksista! Me emme menneet ollenkaan ulos niitä katsomaan, naapurit pitivät huolen, että näimme ja KUULIMME niitä aivan tarpeeksi sisälläkin.

    VastaaPoista
  2. Meilläkään ei katseltu ilotulituksia, istuskeltiin vaan rauhassa verhot kiinni ettei koirulaiset säikähdä. Kyllä se mekkala oli riittävää silläkin lailla. Koirat eivät onneksi paljonkaan reagoineet meteliin, vaikka yöllä täytyikin käydä tarkistelemassa talot tulipalojen pelossa. Tämä vanha puukaupunki on niin tiheään rakennettu, että yksi jos palaa menevät kaikki. Noilla räiskyttelijöillähän ei ole mitään vastuuntuntoa, pamautellaan missä sattuu. Minusta ilotulitukset pitäisi kieltää, paitsi ammattilaisilta. Ammattilaisten tekemänähän ne ovat upeaa katsottavaa, eikö vain. Nuo isot hienot tulitukset ovat mahtavia. Olen kerran ollut katsomassa SM-kisoja ja sehän oli oikeaa taidetta.
    Mukavaa alkanutta vuotta.

    VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!