keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Dubai Mall


Eilisessä postauksessa kerroinkin, että tämä Dubai Mall on maailman suurin ostoskeskus.
Tämäkin kuva on otettu hassusti lattian tasosta sen vuoksi, ettei siihen muuten olisi mahtunut tuo huikaiseva aulan korkeus. Klikkaamallahan näitä kaikkia kuvia voi katsella suurenpana.
Sama ostoskeskus kätkee sisälleen - taas kerran - maailman suurimman yhtenäisen akvaarioseinän ja älyttömän määrän kaloja. Olen nähnyt sen paksun(30-40cm) pleksilasin valmistuksesta dokumentin puolisen vuotta sitten.
Samaisessa akvaariossa kulkee sisällä Iso putki jonka sisältä käytiin ihmettelemässä vesielukoitten touhuja. Näitä kaloja saatiin ruokkia ostoskeskuksen kolmannessa kerroksessa missä oli pienemät akvaariot ja tietty pingviinit.

Tämä on pohja kerroksesta jossa sijaitsee kulta ja kelloliikkeet.


3 kommenttia:

 1. Mahtavia lomakuvia! Oot kyl taitava kuvaaja. Kiitos taas kommentistasi blogissani. Tildakirja on joo norjaksi. Vähän haastetta ;D

  Klikkailehan vaikka tuota allekirjoitustani, niin sitä kautta pääset sinäkin luomaan oman.

  VastaaPoista
 2. Hurja matkakertomus... kaikki on niin suurta ja upeaa! Olispa kiva kun olis seinänkokoinen akvaario kotona. Kuinkahan sitä siellä oikein putsataan!?

  VastaaPoista
 3. Siitä putsaamisesta oli hieno painonappi-valotaulu siellä eli sitä vettä suodatetaan aikas lailla. Kävivät nimittäin sukeltajat ruokkimassa hait siellä akvaaliossa ja telkesivät itsensä ensiksi isoon rautaiseen haihäkkiin joten ei siellä ainakaan ikkunoita sisäpuolelta pestä.

  VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!