sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Mihin sade on mennyt?

Kukkia kastellaan jokaikinen päivä, silloinkin kun sataa, sillä meillä sataa aivan liian vähän. Toissa päivänä luvattiin sadetta koko maahan ja PAH me saatiin kerättyä sangollinen talteen kun oikein kaikki katolle tulleet pisarat ahdistettiin sangon pohjalle. Sademittarikin hankittiin ja kyllä 1 mm oli vettä sen pohjalla. Äkkiä täytyy aina käydä katsomassa mittariin, sillä niin on tuulista, että tuuli kuivattaa pian sellaisen nesteen.

"Sadepäivänä" askartelin uuden isomman avaintaulun. Kehys oli alunperin musta, sipaisin maalia jos toistakin ja väliin hieroin kynttilääkin sitten raavin. Taakse kiinnitin kanaverkkoa, taulukangasta nurinpäin (tuli sellainen rösöinen pinta) ja vielä vanhan puulevyn. Siihen sitten ruuvailin vanhat koukut kiinni. Ainakin siitä tuli isompi kuin entinen. 

***
Vitamiinipiikki alkaa taas kivasti tehota ja väsymys ja kipu on vähenemään päin.
Josko jaksaisi taas vaikka kirjoitella tännekin puuhastelujaan, lähiaikoina kun on tullut enimäkseen vain lueskeltua, enkä ole jaksanut edes kommentoida, vaikka monia asioita blogeistanne olenkin lukenut, nauranut, miettinyt ja ajatellut. 
Kiitos.

1 kommentti:

  1. Onko tuossa sinulla sitä mustasilmätöntä susannaa? Otitko viimevuotisesta siemenet talteen vai saitko talven yli säilymään?

    VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!