perjantai 2. lokakuuta 2009

Amerikkalaista?


Stockmann Outlet sai taas hankkimaan ihan tarpeetonta.
Nämä numerot ulkooven pieleen. Mitäs pidät? Onko liian Jenkki-meininki?

4 kommenttia:

 1. Hienot on tuossa ulko-oven pielessä! Samoilla apajilla olin viikko sitten. Itse etsin myös talon numeroa, mutta eihän siellä tietenkään sitä ollut. Pari puista numeroa löysi tiensä kuitenkin meille.

  VastaaPoista
 2. Minulla on samanlaiset, eri numerot tosin. Onko niissä reijät? Kuinka ne kiinnitettiin seinään? Ruuvit reikien kohdille? Kuuluu keskeneräisten projektieni sarjaan...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tiia. Olivieno numeroiden takana oli niin kutsutut avaimenreijät, eli ruuvi seinään vaan. Hankaluus on siinä, että molemissa numeroissa on kaksi reikää ja ne on tietysti eri korkeuksilla. Ratkaisin sen niin, että laitoin yläreunat tasan ja piirsin paperille sieltä takaa ne ruuvi-kohdat. Samalla sain numeroiden etäisyyden toisistaan oikein. Sitä en tietenkään tajunnut, että tuli niin lähelle oven pieltä. Senhän voi pistää tietty mieheni syyksi, sillä malli kädessä, hän kylmässä syyssäässä vaimonsa turhakkeita seinään ruuvasi.

  VastaaPoista
 4. minulla on myös tuollaiset numerot talon päädyssä ja matkassa myös kirjain. mies ne miulle sahaili jo vuosia sitten, strömsössäkin joskus tehtiin joitain sanoja talon ulkoseinälle. silloin se ajatus lähti itämään meille.

  VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!