torstai 9. heinäkuuta 2009

Suunta elämässä


Koska elämässä pitää tietää mihin suuntaan menee, pystytimme pihalle tienviittoja. Omppu maalaili niitä valkoiseksi ja koko porukka teki ehdotuksia paikoiksi joihin viitat osoittaa.
Tietty osui vähän huteraan kohtaan ja tukihan sille piti laittaa.
Viitoissa löytyy:
-norsujen tähystyspaikka
-lötkötyspaikka
-huvipuisto
-ensiapu (osoittaa kotiin)
-oikotie
-sauna
-koti
-oma peti
-Enonsuu (jos et tiennyt niin Enonkunta ja Joensuunkaupunki yhdistyivät vuodenvaihteessa)
- Notre Dame (tähän laitettiin tietysti Unescon maailmanperintökohteen tunnus)
ym. ym.


5 kommenttia:

 1. Voi mikä mahtava idea!Kyllähän siträ pitää tietää mihin päin pitää kirmata norsuja tähystämään :)

  VastaaPoista
 2. Olipa idea - hauska!!!

  Kysyit noista kuvien suurentamisesta - se on helppoa, mutta vaatii jonkin verran muokkauksia. Ensiksi sinun pitää leventää blogiasi nykyisestä eli tuohon kapeaan kolumniin ei mahdu tuo isoin kuva. Blogin leveyden voit muuttaa vaihtamalla blogimallia - itse käytän minima strechia. En oikein tiedä, miten nuo sivukuvat reagoivat tähän - ehkä ne eivät enää mahdu??

  Seuraavaksi teet blogipostauksen ihan normaalisti ja lisäät siihen kuvat. Kuvien muokkaus tapahtuu tässä klikkaamalla postauksen html-näkymän. Jokaiselle kuvalle näkyy nyt oma koodirimpsu. Se, mitä nyt pitää tehdä, on poistaa widht ja lenght -tiedot kokonaan koodista - myös itse sanat. Hieman myöhempänä koodissa on lisäksi /s400/ -rimpsu. Sen muokkaat vielä muotoon /s640/, niin saat yhtä isoja kuvia kuin minulla. Kuulostaa hankalalta, mutta kun kokeilet tarpeeksi, niin eiköhän se onnistu!

  VastaaPoista
 3. Et usko mutta illalla Kamun kanssa suunniteltiin Vaaralan pihaan tienviitoja..toteutus myöhemmin..hauskoja paikkoja sinulla on suuntana...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos! Tämähän oli siis täysin tarpeeton kapistus ja hauska projekti. Krisse näytäthän sitten teidän pihan tienviitat!

  VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!