tiistai 5. toukokuuta 2009

Jännitystä maassa

Sitä on taas tänäänkin touhuttu pihalla. Viime yönä tilasin multaa - sitäkin kun voi tilata netistä. Tänään tuli sähköpostia, että kuorma tulee huomenna. Pystytin sitä varten ihan kyltin, jos vaikka en olekaan kotona juuri silloin ( täällähän minä sitä odotan jännityksestä kihisten). Meidän piha ei ole suuren suuri eikä pienen pieni ( 1300 m2)- aivan sopivan kokoinen, niin että siinä saa kyllä ihan tarpeekseen haravoinnista ja rikkaruohoista.
Nikkaroin myös salaatti-laatikolle ja kasvimaalle jänö-pupu-pitkäkorva-suojia jos vaikka saataisiin Ompukan ja Tiukusen kanssa syksyllä syödä muutama OMA porkkana. Vielä pitää hankkia lisää katiskaverkkoa. Mutta rautakauppa on kyllä ollut mulle aina PAHApaikka, olen jotenkin kiintynyt niihin tosi ihaniin työkaluihin... Lempi syttyi juuri IHANAAN kääntöpöytäsirkkeliin !!! (En muuten ole meikki-kenkä-käsilaukku-ihmisiä)

2 kommenttia:

  1. Ihastuttavaa, miten joku voi noin aidosti iloita kuormallisesta multaa. Meidänkin pieni piha sai eilen parikymmentä säkkiä kukkamultaa isännän kaivamiin kuoppiin.(=pionipenkkeihin).
    Puutarhariemua toivotellen....elina

    VastaaPoista
  2. Olisi tuo tilaaminen ollut minullakin varmaan helpompi vaihtoehto tai ainakin hakea multaa peräkärryllä, kun se että olen jo 8kpl 50 litran säkkiä voimistellut kukkapenkkiin ja lisää tarvis :/

    Mukavia puutarhahetkiä =)

    VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!