sunnuntai 21. joulukuuta 2008

4.adventti

Tässä vielä muutama kukka Saaren Joulumaasta!
Voitin joulukuusen arvonnasta, migreenin takia en voi aitoa kuusta sisälle ottaa.
Löysin kuuselle uuden kodin! Se onkin jo päässyt heidän pihalleen odottelemaan aattoa, perheen rouva tosin vähän hermoili, ettei vaan kukaan varasta sitä...

Meillä ei siivota - miksi ihmeessä haaskaisin voimani moiseen? Tietty meillä siivotaan sillä tavalla: tavallisesti. Mutta kuulin radiosta, että jotkut ottavat tavarat kaapeista ja silleen.. Kamalaa! Ei ihme, että eilen oli lähes autiota uimahallilla ja viime jouluna aattona (vai aaton-aattona) saatiin samoilla tyhjässä Ikeassa ja ostella lähes ilmaisia joulukoristeita. Enpä juuri ole innostunut ruuan laitostakaan ja tänä vuonna ei kutsuttu anoppia ja appiukkoa kylään (siis yökylään koko jouluksi). Meillä on pieni vauva ja pieni talo.
Ja mitä tässä selittelemään. Kun ei huvita, niin ei huvita. - Kyllä se huvitus sitten taas tulee kun on tullakseen. Siihen saakka lorvitaan!

Ja Kiitos kaikista kommenteista joita olen saanut!
Kaikenlaiset viestit siitä, että kävit täällä ilahduttavat.

1 kommentti:

  1. Moiks, samaa mieltä tuosta siivouksesta. Vähän ollaan lääpitty paikkoja ja vessat pesty mutta that's it. Paljon mukavampaa on käyttää aikaa koristeluun ja haaveiluun :)

    VastaaPoista

Kirjoita rohkeasti, sillä se ei satu yhtään!!!